U20: Fókuszban a PVSK

Már délután útnak indult Debrecenbe U20-as csapatunk a korosztályos országos bajnokság, a Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság nyolcas döntőjére. Bors Miklós legénysége egyértelműen a holnapi negyeddöntőre fókuszál, amelyen a PVSK U20-as gárdája lesz az ellenfél

Felnőtt együttesünk fiatal másodedzője, az U20-as gárda szakvezetője  honlapunk érdeklődésére elmondta, egyértelműen a holnapi, a PVSK elleni összecsapást tartja a legfontosabbnak, s az utóbbi napokban egyértelműen erre készült fiaival.
Kiemelte: „a PVSK nem véletlenül és érdemtelenül jutott a nyolcas döntőbe. Vannak olyan játékosai, akik az NB I B piros csoportjában a legjobb 4 közé jutó felnőtt együttesben is fontos, meghatározó szerepet töltenek be, védekezésben elsősorban őket kell féken tartani, támadásban pedig nem szabad zavarba jönni a pécsiek gyakran kellemetlen letámadó védekezéséről, amelyben ráadásul a zónát és az emberfogást is gyakran váltogatják.”
Bors Miklós az U20-as döntőn kénytelen nélkülözni a sérült Csátaljay Barna játékát, de a többiek harcra készek. A szakvezető szerint a csapat állóképességével nem lehet gond, és bízik benne, hogy sikerül a pécsieken túljutva bejutni a legjobb 4 közé.

Csapatunk összecsapása pénteken 15.30 órakor kezdődik, és a www.hunbasket.tv oldalon élőképes közvetítés formájában megtekinthető.

Fotó: Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia

eredeti link