Az olasz élvonalba igazolt légiósunk

Távozott csapatunktól az amerikai-szlovák kettős állampolgárságú hátvéd, Andre Jones. A kosaras a magyar élvonalnál jóval erősebb bajnokságba, az olasz élvonalba szerződött

Ajánlatot kapott csapatunk idegenlégiós hátvédje, Andre Jones, az olasz élvonalban a kiesés elkerüléséért küzdő Reggio Emilia csapatától. Az olasz gárda amerikai irányítója megsérült, ám Európán kívüli játékost már nem igazolhattak, így esett a választásuk a csapatunkban a ZTE elleni utolsó, 4. negyeddöntőn 27 pontot szerző  Andre Jones-ra, akit, mint szlovák állampolgársággal is rendelkező (és így európainak számító) játékost szerződtethetett az olasz együttes.
Klubunk, amelynek célja a bajnokságból hátralévő időszakban, az 5-8. helyért lejátszandó mérkőzéseken a jövő csapatának építése, a fiatalok, az eddig kevesebbet szereplő magyar játékosok szerepeltetése, e koncepció jegyében nem gördített akadályt Jones távozása elé.
Andre-nak köszönjük az egész szezonban a csapatért tett munkáját, az elévülhetetlen érdemeit a Magyar Kupa döntőbe és a bajnoki rájátszásba jutásban, és egyúttal sok sikert kívánunk neki úgy az olaszországi szerepléséhez, mint további, későbbi pályafutásához!

eredeti link