Magyar Kupa-negyeddöntő: felfrissülés, energia, koncentráció

Holnap este, 19 órától az Oroszlány csapatát fogadjuk a Magyar Kupában a négyes döntőbe jutásért

 

Csak a tények kedvéért említsük meg: csapatunk 15-11-es győzelem/vereség mutatóval az alapszakasz 5. helyén zárt, míg ellenfelünk 9-17-tel a 11. lett.
Azt, hogy mindezt csak a tények kedvéért említjük, azért hangsúlyoztuk, mert edzőnk, Kostas kiemelte: a holnapi találkozó kapcsán ami eddig történt a szezonban az nem számít, az Oroszlány elleni  összecsapás egészen más jellegű lesz, mint egy bajnoki mérkőzés.
„Itt, ha lehet így fogalmazni, egy mérkőzés az élet, nincs lehetőség javításra. Szép eredmény az alapszakaszban elért ötödik hely, de ezt nagyon szeretnénk fokozni azzal, hogy a kupában bejutunk a négyes döntőbe. Persze nyilván ellenfelünknek is ez a célja, és az Oroszlány egy nagyon veszélyes csapat, egy az egy elleni játékban igen hatékony mezőnyemberekkel, jó dobókkal és harcos, a lepattanókért agresszíven harcoló játékosokkal.
Saját csapata kapcsán Kostas azt fejtegette: kulcskérdés lesz a meccsen, mennyire frissen tudnak pályára lépni játékosai. A srácoknak szükségük volt némi pihenésre, regenerálódásra a kétszeri hosszabbítás után megnyert nyíregyházi összecsapás. valamint a hosszú utazás után. Hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy frissen, negyven percen át koncentrálva, teljes energiával játsszon csapata. Védekezésben meghatározó lesz a védő lepattanók kontrollálása és az egyéni felelősség, támadásban pedig a labdát járatva kell próbálni tiszta helyzeteket kialakítani, s azokat lehetőleg jó hatékonysággal értékesíteni.
Végül, de korántsem utolsósorban Kostas kiemelte, hogy ezúttal is számít a szurkolók támogatására, buzdítására, ami az egész szezon során, sőt az előző évadok alatt is rengeteget segített csapatának. Bízik benne, hogy most a srácoknak sikerül örömet szerezni a szurkolótábor tagjainak azzal, hogy hosszú évek után ismét bejutnak a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

A Magyar Kupa soproni negyeddöntőjén a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ szurkolói képbeküldő szolgáltatással is támogathatják a szurkolók csapataikat.

 

A Seyu alkalmazáson keresztül a szurkolók már a meccs előtt, vagy akár a mérkőzés közben is tudnak képeket készíteni. A szurkolói fotó elkészítése után egy motiváló üzenet választható, majd a jóváhagyást követően a választott csapat külön keretet kap, amelyen már megjelennek a támogató üzenetek is. Az így létrehozott kép kerül fel az arénában lévő kivetítőre.

Ahhoz, hogy szurkolóként bekerülj a streambe, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ alkalmazást vagy használd ezt a linket: https://bit.ly/MKOSZ_selfies
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Válaszd ki az aktuális meccset
  4. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

FONTOS: Az automatikus képelforgatás legyen bekapcsolva!

 

 

eredeti link