Kétszeri hosszabbítás után nyertünk Nyíregyházán

Kétszeri hosszabbítás után nyertünk Nyíregyházán, ezzel az 5. helyen zártuk az alapszakaszt és a ZTE ellen folytatjuk a rájátszásban.

HÜBNER Nyíregyháza BS – Sopron KC: 84-90 (15-18, 19-23, 20-16, 15-12, 9-9, 6-12)
kétszeri hosszabbítás után
Nyíregyháza, férfi NBI A, 1.000 néző
V.: Nagy Viktor, Frányó Péter, Fodor Attila (dr. Gincsai János Péter)

Nyíregyháza:Perry 30/9, Kiss B. 3/3, Bazsó 5/3, Pipiras 10, Kone 20
Cs.: Fazekas 11/3, Szobi -, Tóth G. -, Kass 5/3, Bonifert –

SKC: Joseph 19/3, A. Jones 25/9, Valerio-Bodon 4, Barnett 11, J. Durham 9
Cs.: Molnár M. 11, White 9/3, Takács N. -, Sitku 2, Supola –

 

 

Andre Jones: Örülök, hogy visszaküzdöttük magunkat és megnyertük a meccset. A Nyíregyháza nagy akarással játszott és Kone lenyűgözően teljesített, keményen és fizikálisan kosárlabdázott. Fontos volt számunkra ez a meccs. Most már továbbléphetünk és készülhetünk a Magyar Kupára, majd a bajnokság rájátszására. Bízom benne, hogy a Nyíregyháza jó meccseket játszik majd a továbbiakban is.

Kostas Flevarakis: Mindkét csapatnak gratulálok a nagy küzdelemért. Ahogy Andre említette, Kone nagyon jól játszott mint tette Kaposváron is. A Nyíregyháza megérdemelte, hogy ilyen jó meccset játsszon és szerintem jó esélye van arra, hogy még jobb legyen a folytatásban. Ami minket illet, nehéz volt úgy játszanunk, hogy a legfontosabb célunkat az előző fordulóban elértük. Hangsúlyoztam a csapatnak, hogy nem becsülhetjük le az ellenfelet. Nagyon büszke vagyok az ötödik helyre, de még fontosabb, hogyan játszunk majd a playoffban. Remélem, olyan jó teljesítményre leszünk képesek, mint amit mutattunk az elmúlt másfél hónapban.

eredeti link