Vasárnapi fellépés az erős “Atom” otthonában

Vasárnap 18 órától Pakson lép pályára az eddig “kétarcú” csapatunk, amely javítani próbál a múlt hétvégi súlyos szolnoki vereség után

 

Kostas Flevarakis, együttesünk görög edzője azt fejtegette, hogy a bajnokság elején még elég hullámzó a csapatok formája, sok együttesnél történtek jelentős változások a keretben, így még nem mindig kiegyensúlyozott a teljesítmény. A görög szakvezető kiemelte: az egyik legtöbb változás éppen nálunk történt, ahová hét új játékos érkezett, néhányan nem is olyan régen.
A héten folytatódott a csapat építése, a játékosok összeszoktatása. Kostas bízik benne, hogy a saját pályáján különösen erős Atomerőmű otthonában játékosai jobban “megbecsülik” a labdát, kevesebbet adnak el, mint tették Szolnokon. Ez már csak azért is kulcskérdés, mert az ASE atletikus légiósai révén nagyon szeret gyorsan, rendezetlen védelem ellen játszani. A labdaeladások számának minimalizálásával viszont kontrollálni lehet a játék ritmusát. Az ellenféltől kiemelte Eilingsfeldet, aki rendkívüli fizikai erejével tűnik ki, támadásban és védekezésben is alappillére a paksi gárdának, amelyben Kovács rutinja is sokat számít.
Edzőnk abban is bízik, hogy fiai nagyot javulnak abban is, ami a múlt hétvégi súlyos vereség alkalmával a legtöbb gondot, nehézséget jelentette: a lepattanók megszerzésében. Amennyiben mindezt sikerül megvalósítani, lehet esély egy jó eredményre, egy idegenbeli bravúrra.

eredeti link