Kismértékben változik a buszmenetrend Sopronban

Az ÉNYKK értesíti a tisztelt utazóközönséget, hogy december 9-étől  új helyi autóbusz-menetrend kerül bevezetésre Sopron közigazgatási területén, melynek változásai vonalanként a következők.

  • 5T Autóbusz-állomás – Csengery utca – Győri út, AlphApark vonal
    A helyközi      menetrendben történő menetidő-korrekciók miatt az Győri út, AlphAparktól Sopron, autóbusz-állomás felé közlekedő járatok a soproni megállóhelyeket jellemzően 1 perccel később érintik.
  • 12V GYSEV pályaudvar – Lővér Kemping (VOLT Fesztivál) vonal
    VOLT Fesztivál nyitónapján a GYSEV pályaudvartól 8.00 és 8.30 órakor, illetve a Lővér kempingtől 8.15 és 8.45 órakor is indul autóbuszjárat.
  • 14, 14B Autóbusz-állomás – Híd utca – Balfi út – Balf, központ – Balf, Szerb Antal utca vonal
    A 7209/38 sz. regionális autóbuszjárat változásával összhangban Balf, Szerb Antal      utcától munkanapokon (hétfőtől péntekig) 19.02 órakor 14B helyett 14-es jelzésű járat közlekedik, amely Balf, palackozóüzemet – kihasználatlanság miatt, az utazási idő rövidítése érdekében – nem  érinti.
  • 32 Autóbusz-állomás –Kőszegi út – Gida patak utcai lakópark vonal
    A helyközi menetrendben történő menetidő-korrekciók miatt a Gida patak utcai lakóparktól Sopron, autóbusz-állomás felé közlekedő járatok a soproni megállóhelyeket jellemzően 1 perccel korábban érintik.

Az új, részletes menetrend  >>itt<< letölthető, illetve várhatóan 2018. december 6-tól kezdődően, bruttó 300 Ft-os áron nyomtatott füzet formájában megvásárolható a soproni autóbusz-állomáson (Lackner Kristóf utca 9–11.) és az ÉNYKK Zrt. soproni utazási irodájában (Lackner Kristóf utca 1–3.). A megváltozó menetrendek az érintett megállóhelyeken is kihelyezésre kerülnek.

eredeti link