Visszavágni Pécsnek

Holnap 18.45-től “tévés meccsen” fogadjuk a PVSK együttesét


December 1-én Pécsett, izgalmas meccsen 6 ponttal kikaptunk. A holnapi meccsen már az új, sőt a legújabb, a szezon során immáron 3. irányítónkkal, Jon Elmore-ral a soraiban próbálunk meg visszavágni. Edzőnk, Kostas honlapunknak elmondta: sajnos Supira továbbra sem számíthat, Elmore-nak pedig nyilván idő kell, amíg megtanulja, megszokja az új játékrendszert és megismeri társait, de a szakvezető bízik benne, hosszabb távon hasznára lehet az együttesnek. A görög szakember hozzátette: csapata több kulcsjátékosa is bajlódik kisebb sérülésekkel, voltak, akik nem tudtak 100 százalékos edzésmunkát végezni a héten, ám bízik benne, hogy a nehézségek ellenére hazai környezetben sikerül legyőzni a PVSK együttesét.
A pécsi csapatban Rujákot a játék szervezésében kell megpróbálni megakadályozni, a két amerikai mezőnyjátékos, Lewis és Funderburk pedig távolról és betörésből is veszélyes. Budimirt nem szabad engedni, hogy “fonalat kapjon” a tripláknál, s vannak a palánk alatt is ponterős, jól lepattanózó játékosaik, tehát egy igen jó, erős csapat látogat hozzánk.
Edzőnk szerint azzal magunkat csapnánk be, ha abban reménykednénk, hogy a szerdai, Oroszlány elleni meccse után egy fáradtabb Pécs látogat hozzánk. Nem, az ezúttal is tartalékos csapatunk – ahogy szinte a szezon összes meccsén -, komplett kerettel felálló rivális ellen lép majd pályára. Ennek ellenére bízik benne, hogy sikerül legyőzni a pécsieket, és ehhez a legutóbbi kaposvári mérkőzés második félidejében nyújtott játékra és hozzáállásra, mentalitásra lesz szükség.

eredeti link