Visszavágást remélve

Ősszel Sopronban fájó, 99-93-as vereséget szenvedett csapatunk a Zalaegerszegtől. Sabáli Balázs legénysége szombaton, a visszavágás reményében utazik Zalába

A mérkőzés kapcsán vezetőedzőnk azt fejtegette: nem csupán önmagában a visszavágás vágya kell, hogy motiválja társaságot, hanem az is, hogy csapatunk próbál az utolsó szalmaszálak egyikébe megkapaszkodni. Kapaszkodni, mégpedig azért, hogy az alapszakasz végén a középszakaszban a középmezőnybe, azaz a legjobb 10 közé kerüljön.
Sabáli azzal is tisztában van, hogy nagyon elszánt ZTE várja fiainkat. Holnapi vendéglátónk zsinórban három – köztük a Kaposvártól otthon – elszenvedett vereség után, ellenünk nyilván javítani akar.
Arról, mi is kell a visszavágáshoz, edzőnk így vélekedett: “Célunk eléréséhez egyértelmű, hogy nyernünk kell. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, nagyon fontos lenne egyrészt féken tartani a ZTE két amerikai kisemberét, Ware-t és Thompsont, másrészt megnyerni a lepattanó csatát. Ha e két feladatot meg tudjuk oldani, jelentősen megkönnyíthetjük saját dolgunkat”.

eredeti link