Újabb bravúrra készülünk

Szerdán 19 órától, újabb nagy kihívás vár a szombaton a bajnok Falco együttesét legyőző férfi csapatunkra. A Szolnoki Olaj csapatát fogadjuk a Novomatic Arénában
Két nagy meglepetés született a múlt hét végi fordulóban. Örömmel mondhatjuk, az egyik a mi bravúrunk volt a bajnoki címvédő, s a névjegyét a nemzetközi porondon is letevő Falco ellen. A másik holnapi ellenfelünknek, a Szolnoknak a váratlan, meglepő hazai veresége az újonc Oroszlány ellen.
Edzőnk, Kostas Flevarakis szerint a váratlan hazai veresége után az amúgy is remek erőkből álló Szolnok ha lehet, még veszélyesebb ellenfél lesz, mintha hozta volna a papírforma-győzelmet az OSE ellen, hiszen mindenképpen javítani szeretne. Kostas abban egészen biztos, hogy a Szolnok holnap ellenünk nem fog olyan rosszul dobni, akár közelről, akár távolról, mint tette azt otthonában a múlt hét végén.
Az ellenfél kapcsán szakvezetőnk kiemelte: a Szolnok amellett, hogy az egy-egy elleni játékban kiváló, jól dobó külső mezőnyjátékosokkal, erős, képzett centerekkel is rendelkezik. Egy erős kerettel felálló, sok jó kosarast foglalkoztató együttes látogat tehát hozzánk.

Ahhoz, hogy a srácok a bajnok legyőzése után újabb bravúrt érjenek el, Kostas szerint elsősorban a múlt hét végihez hasonló szervezett, jó védekezésre lesz szükség. Nem szabad engedni a Szolnoknak, hogy játékosai lendületbe jöjjenek, hogy a saját gyors, rohanós játékát tudja játszani az Olaj. Ehhez persze fegyelmezett támadójátékra, a labda türelmes járatására is szükség lesz, lehetőleg minél kevesebbszer eladva a játékszert. Flevarakis bízik benne, hogy  szurkolótáborunk, amely a Falco elleni bravúr alkalmával is sokszor adott erőt a fiúknak a kiélezett, nehéz helyzetekben, most is segít egy újabb bravúr elérésében…

eredeti link