Tyler távozik

Klubunk ma délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontott az amerikai centerrel, Tyler Widemannal

A szerződésbontás tényéről Pojbics Szabolcs, klubunk ügyvezetője tájékoztatta honlapunkat. Az okával kapcsolatban kiemelte: a center játékára Achilles-ín sérülése miatt egész decemberben nem számíthatott a klub. A játékos többféle kezelésen is részt vett, a klub próbált minden tőle telhető segítséget megadni Tyler számára, hogy felépüljön. A középjátékos meg is próbált edzeni, de fájdalmai újra előjöttek és továbbra sem tudott játszani. Ügyvezetőnk kiemelte: a közel 17 pontot és 11 lepattanót átlagoló Tylernek mind a hozzáállásával, mind pedig a teljesítményével elégedett volt a klub és a szakvezetés, de ebben a sűrű, erőltetett bajnoki menetben szüksége van a csapatnak egy meghatározó középjátékosra. Tyler megértette és elfogadta klubunk érveit, valamint a közös megegyezéses szerződésbontást.
Klubunk keresi a megoldást a Tyler pótlására, ez azonban szezon közben eleve, önmagában sem könnyű feladat, így, ebben a járvánnyal súlyosbított helyzetben pedig még nehezebb. Ügyvezetőnk bízik benne, hogy sikerül minél hamarabb megtalálni Tyler helyettesét.
Tyler Widemannak köszönjük, amit e rövid idő alatt a csapatért tett, és sok sikert kívánunk neki, további pályafutásához!

eredeti link