Tovább loboghat a görögtűz

Marad csapatunk kispadján és a következő évadban is a szurkolóink által fölöttébb megkedvelt görög edző, Kostas Flevarakis irányítja a szakmai munkát csapatunknál
Az örömteli hírről klubunk ügyvezetője, Pojbics Szabolcs tájékoztatta honlapunkat.  Hozzátette: a görög szakember mihelyt lehet, azaz az utazással, repüléssel kapcsolatos nemzetközi szigorításokat oldják, egy személyes egyeztetésre is Sopronba utazik.  Ezen a megbeszélésen, várhatóan a közvetlen felkészülés kezdeti időpontjának meghatározása mellett, már a szerződtetendő légiósokról, posztjaikról is szó eshet.
Elsődlegesen azonban a hazai állomány, a “magyar mag” kérdését kell rendezni. Ebben Flevarakis már a megállapodás hivatalossá válása előtt – hiszen amint arról már többször írtunk, ő volt az első számú jelölt a posztra – is közreműködött, ügyvezetőnk pedig reméli, már akár napokon belül, a jövő hét közepére teljes lehet a magyar mag.
A négy fiatal, 23 év alatti játékosunk, Fazekas Csaba, Popadic Miljan, Schöll Richárd és Werner Viktor jelenleg is Sopronba edz, fiataljaink egyéni képzésen vesznek részt.

eredeti link