Talpra állni a nagy pofon után

Holnap 18 órától a Kecskemét, a KTE-Duna Aszfalt csapatát fogadjuk a Novomatic Arénában

A kecskeméti gárda közvetlenül előttünk, a 8.helyen áll. A csapatok közel azonos játékerejét az is jól mutatja, hogy ősszel Kecskeméten 1 pontos KTE-siker született (73-72).
Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs azt fejtegette, hogy a súlyos kaposvári vereség, az előző fordulóban kapott nagy pofon után, nagyon fontos lenne talpra állni és a Kecskemét ellen megmutatni a szebbik és remélhetőleg igazi arcunkat. Ez persze nem lesz könnyű, hiszen a Kecskemét egy nagyon kulturált kosárlabdát játszó, rendkívül szervezetten védekező együttes, soraiban jó néhány magas játékintelligenciával rendelkező kosarassal.


Edzőnk szerint a sikerhez elsősorban arra lesz szükség, hogy mi diktáljuk a tempót. Hozzátette: “Kaposváron nagyon gyengén dobtunk, amik után sok gyorsindításos kosarat kaptunk. Remélem, ez hazai környezetben másként lesz és jobb dobóformát nyújtva, felülmúlhatjuk a kecskemétieket. Azért is fontos lenne szombaton nyerni a Kecskemét ellen, mert ha nyerünk, ugyanúgy állnánk, mint ők, és mivel csak egy ponttal kaptunk ki tőlük idegenben, nemcsak a mérlegünkön javíthatunk, hanem az egymás elleni összevetésben is jobbak lehetünk náluk”.

eredeti link