Szegeden – a DEAC elleni mentalitással

Csapatunk holnap este Szegeden lép pályára. Sabáli Balázs legénysége, a legutóbb a szezon talán legjobb játékát nyújtva értékes győzelmet aratott a DEAC ellen, és egy újabb siker reményében utazott el Szegedre

Igen, nem véletlen a múlt idő használata, hiszen a csapat már ma kora délután buszra szállt és elindult az ország túlsó végébe. A srácok a sűrű program miatt, karácsonykor sem sokat pihenhettek.
Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs, honlapunk érdeklődésére elmondta: a múlt csütörtöki győztes mérkőzés másnapján 2 edzést tartott a szakmai stáb, amely december 24-ét kiadta szabadnapnak a srácoknak, de 25-én, valamint ma délelőtt már újra edzett a társaság. Szakvezetőnk nyomatékosan leszögezte – ahogy játékosainak is – nem szabad azzal foglalkozni, abból kiindulni, hogy a szegedi együttes a bajnoki tabellán az utolsó előtti helyén áll, és hogy legutóbb kikapott a sereghajtó fővárosi együttes, a TFBP otthonában.
Sabáli kifejtette: a Szeged – főleg a saját pályáján – jóval erősebb és jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Hozzátette, sok nehézséggel küzdött a Tisza-parti legénység, sérülések hátráltatták, légióst cseréltek.
Zárszóként röviden edzőnk abbéli reményét fejezte ki, hogy a holnapi mérkőzésre fiai át tudták menteni a DEAC elleni mentalitást és alázatot, mert azzal az elszántsággal Szegeden is győzhet a társaság, amely ezzel az egyértelmű céllal kelt ma útra.

eredeti link