Saját karakterünk és szurkolóink segítségével nyerhetünk

Szombaton este 19 órától a sereghajtó Jászberény csapatát fogadjuk, az utóbbi hetek eredményei alapján, esélyesekként. Edzőnk szerint viszont, ezzel nem szabad foglalkozniuk a srácoknak

Annak kapcsán, hogy a sereghajtó Jászberényt fogadjuk, edzőnk azt taglalta, hogy a szakmai stáb, mint minden ellenfél, így a jelen pillanatban a bajnoki tabella utolsó helyén álló Jászberény játékából is próbálta a lehető legalaposabban felkészíteni a csapatot. Kiemelte: nem szabad, hogy a zsinórban megnyert három meccs elbizakodottá tegye a társaságot, ugyanazzal az elszántsággal, alázattal kell pályára lépni, ahogy azt az előző összecsapásokon tették fiai.  Közülük Bernard kisebb bokasérülés miatt edzéseket hagyott ki, de edzőnk reményei szerint szombaton este ő is hadra fogható lesz.


Ugyanakkor azt is hozzátette: a három megnyert mérkőzés, s különösen az Alba elleni hosszabbításos diadal egészséges önbizalmat, magabiztosságot kell adjon. Érezhetően meccsről meccsre fejlődik, javul a játék, kezd kirajzolódni a csapat karaktere, arculata, stílusa. Amit még kiemelt Flevarakis az az, hogy a két megnyert hazai győzelem alkalmával fokozatosan egymásra talált a csapat és a szurkolótábor, ez pedig szerinte kiemelten fontos. Mégpedig azért, mert saját csapatát nehéz helyzetekben átlendítheti a holtponton a szurkolók buzdítása, egy jó periódus esetén pedig, akár meg is törheti az aktuális riválist.
Még visszatérve a fehérváriak elleni meccsre, Kostas azt emelte ki, hogy 45 perc alatt 82 pontot tudták tartani a meccsenként átlagban 90 pont fölött “termelő” Albát, valamint, hogy a 45 perc alatt csupán 5 labdát adtak el játékosai.
Mindent egybevetve edzőnk szerint úgy folytathatjuk a sikersorozatot, ha a csapatnak sikerül érvényre juttatni saját stílusát, karakterét a szombati mérkőzésen és továbbra is “megbecsülik” a labdát a srácok.
Reméli, a szurkolók a sereghajtó ellen is megtöltik majd az Arénát és újabb győzelembe hajszolják bele csapatát.

 

eredeti link