Megvan az új irányító

Aránylag hamar megtalálta klubunk a múlt héten távozó Antino Jackson utódját, a 24 esztendős 191 centi magas amerikai, Jon Elmore személyében

Csapatunk legújabb irányítója a 2017-18-as évadban a Marshall-egyetem csapatát konferencia-győzelemre vezette, s a konferenciadöntő legértékesebb játékosa lett, 22,7 pontos, 6,7 gólpasszos és 5,6 lepattanós átlaggal.
Elmore az előző – első európai – évadját, az olasz élvonalbeli Palloncanestro Triestina együttesében kezdte, amelyben egy félidőnyi játék alatt 7,5 pontot, 1,9 gólpasszt és 2,1 lepattanót átlagolt. Még ugyanabban az évadban az olasz másodosztályú Orlandina Basket együttesében, közel 36 percet játszva 17 pontos, 4 gólpasszos és 3,7 lepattanós átlagot teljesített, ebben a gárdában egyébként Keller Ákos csapattársa volt.
Csapatunkhoz a görög élvonalban szereplő Ionikosz Nikaiasz együttesétől került, ahol 25,5 perc, 11 pont, 2.8 gólpassz, 2 lepattanó volt az átlaga. Reményeink szerint Elmore holnap érkezik Magyarországra és ha az átigazolásával kapcsolatos adminisztrációt is sikerül elvégezni, akkor már a szombat esti, Pécs elleni hazai meccsen számíthat a játékára vezetőedzőnk.

Videók új játékosunkról:
Fotó: www.midmajormadness.com