Közel egy hétre Sopronba látogat edzőnk

A hét végén közel egy hétre Sopronba látogat edzőnk, Kostas Flevarakis
A görög szakvezető Sopronba jövetelének elsődleges célja, részt venni a szombaton rendezendő edzőtovábbképző kurzuson. A részvétel azért fontos, mert e kurzusokon lehet megszerezni az edzői működéshez szükséges ún. kreditpontokat. Az előadásokon a fordításban másodedzője, Bors Miklós segít majd neki.
A szurkolóink körében méltán népszerű Kostas, a továbbképző után nem siet Szalonikibe, hanem szinte az egész a jövő hetet is városunkban tölti. Az előzetes tervek szerint, egyeztet majd a vezetőségről a leendő idegenlégiósokról – hogy hányan legyenek, s mely posztokra keressen külföldi kosarasokat vezetőségünk -, továbbá az augusztusi, az érdemi, “igazi” felkészülés kezdete is szóba kerül majd.
Ezen felül görög szakvezetőnk edzéseket is tart majd a következő évad keretének még Sopronban tartózkodó fiataljainak, Csabinak, Vityának, Ricsinek, és Miljan Popadic-nak, valamint az e hét elején Sopronba érkezett, a fiatalszabály – egy 23 év alatti játékosnak az első félidőben végig pályán kell lennie – előnyét már nem élvező, 24 éves centernek, Bagó Martinnak.

eredeti link