Koncentrált kezdés és pontos, tudatos visszarendeződés

Szombaton 18 órától újra hazai környezetben lépnek pályára fiaink. Dénes Gabiék a Pécs, a PVSK együttesét fogadják

Szurkolóink talán a legjobban a múlt hét végén, Szombathelyen, a Falco elleni meccs hajrájában bokasérülést szenvedett irányítónk, Angelo Warner állapotára kíváncsiak. Angelóval kapcsolatban vezetőedzőnk, Sabáli Balázs elmondta, a kosaras nincs száz százalékos állapotban, de várhatóan vállalja majd a játékot.

Amit a pécsi csapat ellen edzőnk kiemelten fontosnak tart az az, hogy nagyon oda kell figyelni a kezdésre. A szezon elején Pécsett is az volt a vereségünk egyik fő oka, hogy a mérkőzés elején nagyon “elengedtük” a PVSK-t. Holnapi riválisunk az ellenfelek hibáit rendre könyörtelenül megbünteti, ráadásul a PVSK nem csak ellenünk vett “repülőrajtot”, az erős kezdés nagyon is jellemző Csirke Ferenc csapatára. A másik fő erényük pedig szakvezetőnk meglátása szerint az, hogy játékosai villámgyorsan mennek át védekezésből támadásba, nem csak szerzett labdák, hanem a megszerzett védő lepattanóik után is azonnal indulnak és így sok könnyű kosarat szereznek. Ahhoz, hogy vissza tudjunk vágni a PVSK-nak – mert hazai pályán természetesen ez csapatunk célja – kulcsfontosságú lesz a támadásaink utáni gyors és szervezett visszarendeződés.

Ezen túlmenően vezetőedzőnk számít szurkolótáborunk buzdítására, hogy drukkereink az esetleges nehéz helyzeteken átsegítsék a csapatot!

eredeti link