Két távozó, egy érkező

Zajlik az élet csapatunknál, újabb változásokról adott hírt szakvezetésünk. Két újabb játékos távozott csapatunktól, viszont az első új igazolásunk is megvan

Tóth Geri 6, Kántor Olivér pedig 4 Sopronban töltött évad után távozik csapatunktól. Gerinek korábban voltak kimondottan jó szezonjai csapatunkban, ám amint szakvezetésünk fogalmazott, mindkét fél úgy látta: szerencsésebb, ha külön utakon folytatják. Olivér 4 esztendőt töltött Sopronban, az ő esetében is hasonló volt a helyzet, mint Geriében. A klub vezetősége mindkettejüknek köszöni az elmúlt években a csapatért végzett munkáját és sok sikert kíván nekik.

Az új szerzeményünk a rutinos, az elsősorban négyes, de adott esetben ötös poszton is bevethető Farkas Attila, aki az előző évadban a DEAC játékosaként, az alapszakaszban debreceni győzelemmel végződő soproni találkozón, sok borsot tört orrunk alá. A 31 esztendős, 208 centis kosaras korábban az Egyesült Államokban tanult. Magyarországon mielőtt Debrecenbe szerződött, jó néhány klubban – köztük több élcsapatban – megfordult, játszott Nyíregyházán, az Albacomp együttesében, Pakson és hosszabb ideig Körmenden is.

Fotó: www.facebook.com/pg/deackosarlabda/photos/

eredeti link