Kérés szurkolóinkhoz, a Mogyorósy Szilárd emlékmérkőzéssel kapcsolatban

Amint arról korábban szurkolóinkat tájékoztattuk, csapatunk szeptember 12-én, szombaton, 18 órától a Mogyorósy  Szilárd emlékmérkőzés keretében lép pályára az Egis Körmend otthonában. A járványügyi intézkedések miatt, a szervezők azt kérik a soproni szurkolótábortól, hogy ne vagy csak minimális létszámban induljanak el Körmendre

A járványveszélyre való tekintettel hozott rendelkezések miatt, a mérkőzésen szigorú intézkedéseknek kell a szervezőknek eleget tenni, amelyek az Egis Körmend Facebook-oldalán olvashatóak. A szabályok értelmében, az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradni, ill. az állóhelyeken 2 méteres távolságot kell tartani.

Sajnos többek között ezen szabály miatt, csak kis létszámú vendégszurkoló elhelyezésére van lehetőség, ezért a szervezők azt kérik a soproni szurkolótábortól, hogy NE vagy csak minimális létszámban induljanak el Körmendre, mivel a beléptetést lezárják abban az esetben, ha a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges.
Vezetőségünk csatlakozik a körmendi klub ezen kéréséhez, hiszen mi is szeretnénk elkerülni azt, hogy az esetleges létszám-stop miatt az odautazó szurkolók ne jussanak be a mérkőzésre.

Aki esetleg ennek ellenére részt kíván venni a mérkőzésen, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a mérkőzéssel kapcsolatos szabályokat és azokat maradéktalanul tartsa be!

Csapatunk Facebook-oldalán folyamatosan tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat a mérkőzés állásáról.

Kérünk mindenkit, hogy tegyünk meg mindent egymás egészségének megóvásáért!
Köszönjük!

eredeti link