Kaposvár-verő kerettel Körmenden

Azok után, hogy kedden, hazai környezetben legyőztük a Kaposvárt, holnap este 19.30-tól a bajnokság egyik legjobb, legerősebb együttese, a Körmend otthonában lép pályára csapatunk
Mi kedden győztünk, a Körmend viszont szerdán, saját pályáján meglepő vereséget szenvedett a Szegedtől.
Edzőnk, Kostas a Körmend hazai veresége kapcsán azt fejtegette,  hogy a most zajló bajnokságban, ismerve a körülményeket, hogy a vírushelyzet miatt a csapatok vagy tartalékosan, vagy pedig a vírusból felépülve gyakran több, nem ideális állapotban pályára lépő játékossal állnak ki a mérkőzésekre, igazán nem lehet meglepődni egyetlen eredményen sem. Konkrétan a szerdai Körmend-Szeged meccsről azt mondta szakvezetőnk, hogy nem a Körmend játszott gyengén, sőt remekül is kezdett, hanem a Szeged kosarazott extra hatékonyan, taktikusan, így tudott győzni Körmenden.

Holnap Körmenden az SKC ugyanazzal a kerettel lép pályára, mint amellyel kedden megvertük a Kaposvárt, tehát Supi és Tyler nélkül. Kostas reméli, sikerül majd egy jó mérkőzést játszani a nagyon erős kerettel rendelkező vasi együttes otthonában. Támadásban kulcskérdés, hogy a várható agresszív körmendi letámadás ellen ne nagyon adjanak el labdákat a srácok, és hogy csapatként kosarazzunk. Ami a védekezést illeti, a csapatmunkára ott is nagy szükség lesz, hiszen a Körmendnek remek egyéni képességű kosarasai vannak: két gyors, ponterős, a védelmet jól bontó kisember, Mosley és Thames, a távolról remekül dobó Ferencz és Mócsán, a palánkok alatt pedig két erős amerikai kosaras, Williams és Taylor, de a fiataljai is lendületesek és ha “fonalat kapnak” nagyon veszélyesek.
Szóval egy jó csapat otthonában szeretnénk jó mérkőzést játszani…. ha sikerül, akkor pedig bármi megtörténhet!
A mérkőzést az M4 Sport közvetíti!

eredeti link