Hangolódás, légiós keresés, Csendes-pihenő

Délelőtt új edzőnk, Dzunics Braniszlav irányításával csapatunk elkezdte a felkészülést a következő évadra

A felkészülést, ahogy az lenni szokott csapatunk “magyar magja” kezdte meg, és még az sem volt teljes, ugyanis a múlt héten a szlovákiai Léván az U18-as válogatottal Challenger tornán résztvevő – és azt nem mellesleg megnyerő – Csendes Péter kap némi megérdemelt (Csendes)pihenőt.
Így aztán a rutinosnak mondható kosarasaink, Supola Zoli, Takács Norbi, Halász Ákos és az új játékos, Juhos Levente mellett a fiatalok, Fazekas Csabi, Schöll Ricsi, Sitku Marci és Werner Vitya álltak edzésbe délelőtt.
Csapatunk új szakvezetője, Dzunics Braniszlav – vagy ahogy a sportágban idehaza mindenki ismeri: Báne – honlapunknak elmondta, az első hét még amolyan ráhangoló jellegű lesz – miközben a szakmai stáb felméri a játékosok erőállapotát – az igazán kemény munka majd a jövő héten kezdődik.
Edzőnk kiemelte: amellett, hogy elkezdi a felkészülést a gárda, tovább folytatódik a légiósok keresése, ugyanis még korántsem teljes a keret, három külföldi kosarast még szerződtetni akar klubunk. Báne elmondta még, hogy alakul a felkészülési mérkőzések menetrendje, az első edzőmeccset a tervek szerint augusztus 28-án az osztrák Klosterneuburg ellen Sopronban játssza majd csapatunk.

eredeti link