“Hadvezér” nélkül próbálunk versenyben maradni

Holnap délután, 16 órától tévés meccs keretében újra Sopronban csap össze csapatunk a Szolnokkal a bajnoki negyeddöntőjében. A pénteken, Szolnokon kiállított vezetőedzőnk, Kostas Flevarakis helyett segítője, Bors Miklós meccsel
Bors Miklós nem először meccsel beugróként, pár éve a szintén kiállított akkori szakvezető, Sabáli Balázs helyett  irányította a csapatot Debrecenben: – Most azért nagyobb a tét, mint akkor volt. Szeretnék helytállni, ahogy a csapat is – fejtegette Bors, sőt továbbment – sőt, nyerni akarunk, semmiképpen sem szeretnénk hazai vereséggel zárni sem a párharcot, sem a szezont.
Mint mondta, a szakmai stábbal a holnapi mérkőzés kapcsán alapvető stratégiai változásokon nem gondolkodtak, már csak azért sem, mert ennek kidolgozására, gyakorlására nincs idő. A pénteki mérkőzésen a támadójáték volt lassú, körülményes, ezt kellene holnap itthon felpörgetni, lendületesebbé és egyben pontosabbá tenni. Nehezíti a helyzetünket az előző soproni meccsen parádézó irányítónk, Jon Elmore lovaglóizom sérülése, aki kezelést kap, de a játéka egyelőre bizonytalan. A péntek óta eltelt két napban a stáb a játékosok felfrissítését helyezte előtérbe és Bors Miklós reméli, sikerül mind fizikailag, mind mentálisan olyan állapotba hozni a srácokat, hogy sikerrel vívják meg a holnap délutáni ütközetet.

eredeti link