Ha kedd, akkor meccs

Az elmúlt napokban, hetekben úgy készülhetett csapatunk, hogy bár “brutális” decembernek néz elébe, hét mérkőzéssel, azért a program adottnak tűnt. Aztán a minap férfi válogatottunkat a több pozitív koronavírusteszt miatt, hazaküldték a szlovéniai Eb-selejtezős buborékból…

Ez rögtön változásokat indított el a bajnoki menetrendben. A napokban úgy volt, a mi tervezett programunk is “fenekestől felfordul”, a dolgok jelen állása szerint viszont annyira mégsem.
Sajnos most is vannak csapatok, amelyeknél oly mértékű a fertőzés, hogy nem tudnak kiállni a mérkőzésekre. Jelen pillanatban ami a mi közeljövőbeli programunkat illeti, az tűnik biztosnak, hogy jövő kedden Pécsett lépünk pályára, rá egy hétre pedig a Kaposvárt fogadjuk, tehát keddenként játszunk.
Vasárnaptól csapatunk mindennapi életében is változás következik. Mint ismeretes, a Sopron Basket női csapata buborék jellegű Euroliga-csoportkört rendez az Arénában. Az ezen való szerepléshez sok sikert kívánunk a lányoknak, az embert próbáló szervezéshez pedig a klub munkatársainak.
Csapatunk a rendezvény idején, tehát gyakorlatilag vasárnaptól szinte az egész jövő héten – leszámítva persze a keddi napot, amikor Pécsre utazunk – az Aréna új kistermében edz majd.
Hír még csapatunk háza tájáról, hogy Taki és Bagó Martin mér edzésbe állt, Halász Ákos is elkezdett a hosszú kihagyás után egyelőre könnyített jelleggel mozogni, tehát jelen pillanatban már csak rá és Supira nem számíthat Kostas.

eredeti link