Folytatni a jó hazai sorozatot

Eddig remekül, mondhatni hibátlanul szerepel hazai pályán csapatunk, amely az ezüstérmes Falco, majd a bajnok Szolnok együttesét is legyőzte a Novomatic Arénában. A srácok szombaton 18 órától a Kaposvár ellen folytathatják a remek hazai sorozatot
A 2-2 győzelemmel és vereséggel a 9. helyen álló csapatunk, az 1-3-mal a 12. helyen álló Kaposvárt fogadja. Riválisunk  – a korábban csapatunkban is szereplő  – szerb centere Marko Spica, sérv miatt hagyott ki mérkőzéseket, amerikai bedobójával, az előző évadban még a MAFC játékosaként csapatunknak sok fejtörést okozó bedobó McCray-jel pedig szerződést bontott.
Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs, természetesen szeretné, ha folytatódna a csapat hazai sikersorozata, kijelentette:
– Nem ellenfelünk helyzetével, hanem főleg saját játékunkkal foglalkozunk. Elég nagy a kontraszt a hazai és az idegenbeli teljesítményünk között, azt remélem, itthon újra az eddig hazai környezetben nyújtott játékunkat tudjuk nyújtani.
Szakvezetőnk kifejtette: a héten elsősorban a védekezést próbálták “csiszolni”, természetesen  az ellenfél játékaiból is készülve. Edzőnk úgy véli, holnap Spica már játszik a Kaposvárban, és szerinte a szombati ellenfelünk többre képes, mint amit az eddigi eredményei mutatnak. Ahhoz tehát, hogy folytatni tudjuk a hazai sikerszériát, az első pillanattól az utolsóig maximális koncentrációval kell játszanunk, és ahogy a bajnok, majd az ezüstérmes csapat ellen, a somogyiak ellen is nagy szükség lesz szurkolóink segítségére.

eredeti link