Folytatás Kecskeméten

Az Európa-bajnokságra magát kvalifikáló válogatottunk Eb selejtezői miatt, három hét szünet után folytatódik a bajnokság. Az SKC holnap Kecskemétre látogat

Csapatunk bravúros paksi győzelemmel tért szünetre és a siker után görög mesterünk, Kostas adott néhány nap pihenőt a fiúknak. Utána persze edzésbe álltak a srácok, a szakmai stáb pedig folytatta és próbálta minél hatékonyabbá tenni a két legkésőbb érkező légiós, az irányító Jon Elmore és a center, James Padgett a csapatba történő beépítését.
Edzőnk honlapunknak elmondta, a csapatból sajnos több játékos is kisebb sérüléssel bajlódik, de reméli, mindenki harcra kész lesz a holnapi találkozón. Flevarakis mester úgy véli, mindenkire szükség lehet és persze arra is, hogy minden játékos, játsszon akár 30 vagy csak 7-8 percet, a maximumot tudja nyújtani. Együttesünk a nagyon egységes, összeszokott Kecskemét otthonába látogat, ráadásul ellenfelünknek válogatott centerpárosa van – ahol bravúr lenne nyerni. Viszont, hogy képesek vagyunk bravúrra, azt a szünet előtt Pakson megmutattuk. Kecskeméten Kostas szerint kulcskérdés, hogy lepattanózásban az ebben nagyon erős vendéglátókkal felvegyük a versenyt, valamint, hogy mi tudjuk megszabni a játék ritmusát. És persze emellett, mint mindig alapvetően csapatként kell kosarazni.

eredeti link