Fel, Fehérvárra és a visszavágásra!

Holnap 17 órakor, mintegy a szerdai, csapatunk 4 pontos vereségével végződő összecsapás amolyan visszavágójaként az Alba Fehérvár otthonában lép pályára csapatunk

Nem kizárt, hogy – talán a szezon során először – a teljes keretére számíthat görög vezetőedzőnk, Kostas. Mint mondta, bár kisebb sérülések vannak, de elképzelhető, hogy már az utóbbi hetekben sérülése miatt a meccseket kihagyó, rutinos Supola Zoltán játékára is számíthat.
A szerdán itthon nagy csatában, izgalmas végjátékban 4 ponttal elveszített meccshez képest ahhoz, hogy legyen esély idegenben visszavágni az Albának elsősorban jobb büntetőzésre lenne szükség, valamint arra, hogy több játékos is jó, a szerdainál jobb napot fogjon ki. Ami még edzőnk szerint döntően befolyásolta a szerdai meccs végkimenetelét, hogy a második félidőben sok lepattanót szerzett vissza főleg Ahmad révén az Alba a mi palánkunk alatt – erre sokkal jobban kell figyelni.
Ami biztos: csapatunk holnap harcolni, küzdeni fog és Székesfehérváron megpróbál visszavágni a hétközi hazai vereségért.

eredeti link