Előrelépni, minden téren

Csütörtökön 18 órától Kecskeméten lép pályára csapatunk, fiaink a bajnoki tabella 5. helyén álló alföldi gárdához látogatnak
Edzőnk, Kostas Flevarakis az elmúlt egy  hétben végzett edzésmunkával kapcsolatban kiemelte: elég sok és sokrétű feladat várt a társaságra. Egyrészt próbálták a közelmúltban érkező két új játékossal a csapat játékát kialakítani, finomítani a taktikát, másrészt törekedtek arra, hogy mindezt az eddig látottnál nagyobb lendülettel, iramban tegyék a játékosok. Emellett az aktuális ellenfél, a Kecskemét csapatából is fel kellett készülni.
A holnapi összecsapás kapcsán csapatunk szakvezetője azt fejtegette: egy olyan gárdához látogat együttese, amelynek gerince évek óta együtt játszik, azonos rendszerben. Elsősorban saját pályáján nagyon erős, hiszen Kecskeméten legyőzte többek között az Albát és a Körmendet. Kicsit beszélt a Kecskemétről a két korábban ott is megforduló játékosunkkal, Kinney-vel és Thompsonnal is. Támadásban nagyon fontos lesz, hogy a srácok minél kevesebb  labdát adjanak el, mert a KTE villámgyorsan megy át védekezésből támadásba. Kulcsemberei nem feltétlenül a legeredményesebbek, Djeraszimovic és Wittmann “féken tartása” kulcsfontosságú lehet. Ami még szerinte kulcsfontosságú, az a lepattanók kontrollálása, nem szabad engedni a palánkok alatt is igen erős ellenfélnek sok, második szándékú kosarakat szerezni.
Görög edzőnk játékban mindenképpen javulást, előrelépést vár, valamint azt, hogy a játék mellett egységben, harci szellemben is tovább erősödjünk. Hogy ezt sikerül-e megvalósítani, az majd a mérkőzésen derül ki.

eredeti link