Elmarad a Falco-meccs

Elmarad csapatunk hétvégi, szombathelyi bajnoki mérkőzése
Szombaton, Szombathelyen, a Falco otthonában lépett volna pályára csapatunk, ám a Falco kosarasai – akik a múlt csütörtöki, Zalaegerszeg elleni mérkőzésen pályára léptek – megkapták a népegészségügy hivatalos határozatát, miszerint igazoltan COVID-19 fertőzött beteg szoros kontaktjai. Őket ezért járványügyi megfigyelés alá helyezték október 11-ig, vasárnapig, magyarán a szombathelyi csapat játékosai karanténban vannak, így a fiaink szombati, szombathelyi bajnokiját elhalasztották. Tekintettel arra, hogy az első két bajnokinkon mennyire tartalékosan, öt játékost nélkülözve voltunk kénytelenek pályára lépni és azok közül, akik játszani tudtak, sem volt mindenki tökéletes állapotban, szakvezetésünk ezúttal nem igazán bánkódik azért, hogy a  dolgok így alakultak, úgy is mondhatnánk, nyertünk egy kis időt, pár napot. Ezalatt az idő alatt, a két bajnokin sokat a pályán lévő játékosaink regenerálódhatnak, a fizikálisan magukat még nem teljesen utolérő kosarasaink állapota tovább javulhat és talán a sérültek, betegek közül is lesz, aki felépül.
Ettől függetlenül a legjobbakat kívánjuk a Falco-játékosoknak, úgy egészségügyileg, mint eredményesség tekintetében majd a nemzetközi porondon.
Noha a felnőtt bajnoki elmarad, az U20-as találkozót a két klub utánpótlás csapatai  le fogják játszani, méghozzá az eredetileg tervezett időpontban, 15 órától.
Csapatunk a következő bajnokiját a tervek szerint jövő szerdán játssza majd Szegeden.

eredeti link