Egységesen, energiával

Holnap 18 órától, roppant fontos meccsen fogadja csapatunk a Kecskemétet. Kostas Flevarakis legénységének a súlyos fehérvári vereség után kell talpra állnia


Edzőnk honlapunk érdeklődésére elmondta: értékelték a nagy különbségű székesfehérvári vereséget. Mint kiemelte: az Alba elleni idegenbeli meccs második negyedében csúcsosodott ki, hogy több kisebb sérüléssel bajlódó játékos egy ideje nem tud teljes intenzitással edzeni, ráadásul a sorozatterhelés miatt több kulcsjátékos egyszerre fogott ki gyenge napot. Azok után pedig, hogy a szünetre nagy hátrányba kerültünk, már nem volt esély szoros meccset játszani. Kostas hozzátette: ilyen szakaszok, meccsek minden csapat életében vannak, ebben a zaklatott szezonban.
Ami a holnapi találkozót illeti, egy nagyon szervezetten, tudatosan kosarazó csapat látogat hozzánk. Kostas kiemelte: a Kecskemét legnagyobb erőssége, hogy egy nagyon összeszokott társaság, a meghatározó, kulcsjátékosai hosszú évek óta együtt játszanak. Továbbra is vannak, akik kisebb sérülésekkel bajlódnak, de most minden ilyesmit félre kell tenni. Edzőnk szerint kulcskérdés, hogy milyen, mekkora energiával tudunk holnap játszani a kecskemétiek ellen és bízik benne, hogy sokkal nagyobbal, mint tettük legutóbb. Az energia mellett – amire óriási szükség lesz a rendkívül összeszokott, tudatosan kosarazó kecskemétiek ellen – roppant fontos, hogy egységesen, csapatként tudjunk játszani, hiszen csak így van esély legyőzni a jó formában lévő riválist.
A lepattanózásra kiemelt figyelmet kell fordítani, hiszen ebben óriási javulásra lesz szükség a múlt heti meccshez képest, amikor 47-23-ra vesztettük el a lepattanó csatát – ez megengedhetetlen.
Supi – aki Székesfehérváron megpróbálta – játékára, sajnos úgy tűnik, ezúttal sem számíthatunk, továbbra is érzékeny, fáj a lába.

eredeti link