Edzőváltás közben érkezik hozzánk a Körmend

Holnap 18 órától régi nagy riválisukat, a Körmend csapatát fogadják fiaink. Ellenfelünknél éppen edzőváltás zajlik, ellenünk már nem a régi, de még nem is a régi-új szakvezető meccsel a körmendi kispadon
Az utóbbi időszak eredményei alapján, kétségtelenül mi várhatjuk jobb előjelekkel a találkozót. Amint azt szurkolóink nyilván nagyon jól tudják,  legutóbbi 3 meccsünket megnyertük. Holnapi ellenlábasunk Körmend viszont legutóbb otthonában kapott ki az addig nyeretlen Jászberénytől, s ez a vereség Ziga Mravljak vezetőedző állásába került. A holnapi találkozón még nem a csapatot korábban már irányító régi-új szakvezető, a ciprusi Antonis Konstantinides, hanem  a körmendi utánpótlásban több korosztályban is dolgozó korábbi játékos, Kocsis Tamás meccsel.
Edzőnk, Kostas azt taglalta, hogy nagyon veszélyes egy rossz eredmény utáni edzőváltáson áteső ellenfél. Biztos benne, hogy ellenünk a Körmend jóval koncentráltabb, motiváltabb lesz, mint előtte. De azt is hangsúlyozta, hogy a múlt hétvégén Körmenden diadalmaskodó és ezzel “edzőt buktató” Jászberény azért már messze nem ugyanaz a gárda, hanem jóval erősebb, mint amelyet mi a szezon korábbi részében kétszer is legyőztünk. Ezen túlmenően a Körmendnek amúgy is igen erős a kerete,  vannak a mindenkori ellenfél védelmét jól bontó és távolról is veszélyes játékosai, igazi “dobógépei”, no meg erős, jól lepattanózó centerei. Az is az ellenfél malmára hajthatja a vizet, hogy ellentétben a szerdán hosszabbításos győzelmet arató csapatunkkal,  a körmendiek nem játszottak bajnokit hét közben, tehát valószínű, hogy játékosai frissebbek lesznek mint a mi fiaink. Ezzel együtt Flevarakis azt fejtegette: kulcskérdés lesz az egy-egy elleni védekezés, s hogy a mérkőzés ritmusát mi tudjuk megszabni. Amióta feljavultunk lepattanózásban, az eredmények is jönnek, ennek is nagy szerepe lehet holnap, támadásban pedig, ahogy a legutóbbi meccseken is, csapatként kell játszani. Bár vannak, akik kisebb sérüléssel bajlódnak, edzője reméli, hogy mindenki hadra fogható lesz.

 

 

eredeti link