Edzőre várva

Nagyjából három hete, április 26-án fejezte be bajnoki szereplését csapatunk. Klubunk szerette volna folytatni a megkezdett munkát Kostas Flevarakis-szal, megtette ajánlatát a görög szakembernek, akit arra kért, május 15-ig adjon választ

Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a csapatunk szakmai munkáját az utóbbi bő másfél évben irányító Kostas a megadott határidőig nem adott érdemi választ ajánlatunkra – amellyel elmentünk lehetőségeink végső határáig. A megadott határidő lejártáig klubunk Kostas válaszára várva nem keresett edzőt.
Most azonban, a határidő lejárta után kénytelenek vagyunk lépni, már csak azért is, mert azon csapatok többségénél, amelyek nem jutottak be a legjobb négy közé – azaz, akiknek már befejeződött a szezon-, rögtön elkezdték a csapat építését a következő évadra, és vagy hosszabbítottak edzőjükkel vagy új szakvezetőt neveztek ki. A játékoskeretet pedig nyilván a vezetőedző irányításával kell kialakítani és ebben – ahogy ügyvezetőnk fogalmazott – nem akarunk nagyon lemaradni riválisainktól. Ennek megfelelően vezetőségünk elkezdett edzőt keresni, felvette, felveszi a kapcsolatot szakemberekkel csapatunk egyelőre szabad kispadjára. A lehetőség tehát adott az edzők – köztük Kostas – számára.

eredeti link