Csak így tovább, srácok

Szombaton 19 órától, Pakson folytathatja jó szereplését és nyújthatja tovább három meccses győzelmi sorozatát csapatunk

Megfogyatkozott együttesünk a székesfehérvári bravúrgyőzelem után, a Szegedet verte hazai pályán az alapszakasz záró fordulójában, majd a középszakaszt újabb idegenbeli bravúrral, a DEAC debreceni legyőzésével kezdte.
Edzőnk, Sabáli Balázs azt taglalta, hogy csapata szerdán, a DEAC idegenbeli legyőzésével sikerrel “tudta le” a leghosszabb túrát. A hosszú út, Debrecenből haza Sopronba, igen jó hangulatban telt.
A hétközi fárasztó meccs és a hosszú oda-vissza út után edzőnk úgy véli, Pakson a legfontosabb a fizikai és a mentális frissesség megőrzése lesz, és ennek szellemében készül a társaság, a holnap esti összecsapásra. Az ellenféllel kapcsolatban Sabáli azt mondta, a Paks, amióta újra Dzunics az edzője – éppen ellenünk az alapszakaszban vette át újból az ASE-t – saját pályáján nagyon stabil. Kulcskérdés, sikerül-e a paksi csapat rohanós játékát lelassítani, a gyakran egyéni képességeiket használó ASE játékosait féken tartani a srácoknak. Edzőnk reméli, hogy az utóbbi hetekben látott mentalitással, koncentrációval veti majd küzdelembe magát csapata, Pakson is.
A cél továbbra is a minél jobb pozíció kiharcolása a középszakaszban, amely felé ugyan Debrecenben tettünk egy kis lépést, de ehhez minél több győzelemre lenne szükség. Egy újabb siker megszerzésének reményében utazik Paksra a társaság…

eredeti link