Bérletvásárlás keddtől

Kedden déltől (09.29.) megvásárolhatók a szezonbérletek csapatunk mérkőzéseire, az október 3-án kezdődő 2020/21-es évadra

Tisztelt Szurkolóink!

A kosárlabda férfi NBI A csoportos bajnokság hamarosan útjára indul. Az MKOSZ szándéka, hogy szurkolók előtt lehessen a mérkőzéseket megrendezni.

Klubunk kétféle bérletet bocsát ki, amelyek kedden déltől (09.29.) megvásárolhatók csapatunk mérkőzéseire, az október 3-án kezdődő 2020/21-es évadra:
– A magyar bajnokság összes mérkőzésére szóló bérlet, 17 000 forintba kerül.
– A másik, a “támogatói bérlet” 25 000 forint, amellyel a bérlet tulajdonosa egyúttal klubunkat is támogatja.
A bérletekhez szurkolói maszkot biztosítunk.

A bérletek szeptember 29-től (kedd) válthatók meg az X-Computer üzletében (Juharfa u. 5.), amely hétköznapokon 9-17, szombaton pedig 9-12 óráig tart nyitva.

Klubunk október 3-én (szombat), 12 óráig tartja fenn a bérletes helyeket azon szurkolóink részére, akik már az előző évadra is váltottak bérletet.

A hatályos szabályok alapján nézőszám-korlátozás nélkül lehet látogatni a meccseket, azonban az alábbi rendelkezéseket szigorúan be kell tartani:
– kötelező testhőmérséklet-mérés
– kötelező kézfertőtlenítés
– a sportrendezvény teljes időtartama alatt kötelező maszkhasználat

Amennyiben a későbbiekben az MKOSZ kötelezővé teszi a 1,5 méteres távolság betartását a nézők között, úgy Klubunk természetesen a beléptetésnél bérletes szurkolóinkat részesíti előnyben.

eredeti link