Az újabb tévés “fellépés” célja: az első idegenbeli siker megszerzése

Pénteken 18 órától Kecskeméten folytatja bajnoki szereplését csapatunk. Sabáli Balázs hazai környezetben eddig veretlen, idegenben viszont nyeretlen legénysége, szeretné megnyerni idegenben is első bajnokiját

Közel két hete nem hozott szerencsét a srácoknak, hogy “tévés” meccset játszottak, hiszen kikaptak Körmenden. Kecskeméti mérkőzésünket szintén közvetíti a televízió.
Edzőnk, Sabáli Balázs, azt reméli, országos nyilvánosság előtt szerzi meg csapata első idegenbeli győzelmét. Ez azonban nem lesz könnyű sőt szakvezetőnk kimondottan nehéz mérkőzésre számít.

Együttesünk egy összeszokott, évek óta hasonló szisztéma szerint játszó gárdához látogat, amely nagyon pontosan, tudatosan, szervezetten védekezik és támad. Az eheti felkészülés során a Kecskemét játékosainak egyéni képességeire, valamint a taktikailag igen szervezett csapatjátékára is nagy hangsúlyt fektetett a szakmai stáb. Ugyanakkor a támadást sem – amellyel azért legutóbb, a Kaposvár ellen akadtak problémák – “hanyagolták”, azt is próbálták tovább pontosítani, csiszolni. Csapatunk szakvezetője abban bízik, hogy mind védekezésben, mind pedig támadásban sikerül jó hatásfokkal megvalósítani az elképzeléseket. Ez esetben együttesünk elérheti célját, megszerezheti első idegenbeli győzelmét.

eredeti link