Amerikai játékosaink hazatértek, “Jogi” egyelőre Sopronban marad

A múlt hét végén hazautazó amerikai játékosaink, Eric Carter, James Kinney, Demetre Rivers  valamint Bernard Thompson, úgy tudjuk szerencsésen hazatértek. Szurkolóink új kedvence, “Jogi”, azaz a litván erőcsatárunk Tauras Jogela, viszont a jelek szerint még egy ideig Sopronban marad

A családjával, párjával és kisgyermekével Sopronban tartózkodó Tauras elmondta, jól érzik magukat a városban a családdal. Filmeket néznek, családi játékokat játszanak, időnként kimerészkednek kicsit sétálni. A vírushelyzet miatt egyelőre okosabbnak látta maradni, mint hazatérni Litvániába, ahol egyébként úgy tudjuk, azonnal karanténba kerültek volna. Most, hogy Magyarországon is kijárási korlátozást vezettek be, úgy tűnik, még egy ideig Sopronban marad a litván fiú.
A magyarok közül egyelőre Molnár Marcell utazott el Sopronból, a többiek a városban tartózkodnak. Hogy magyar játékosaink ne “lustuljanak el” arról Bors Miklós másod-, valamint Horváth Szabolcs erőnléti edző gondoskodott, akik edzésprogramokat, gyakorlatsorokat küldtek el a srácoknak, akik otthonukban, egyénileg dolgoznak.

eredeti link