A ZTE ellen zárjuk az alapszakaszt

Holnap 18 órától egy gyakorlatilag tét nélküli mérkőzéssel zárja az alapszakaszt csapatunk, amely a Zalaegerszeg együttesét fogadja

Amint arról már beszámoltunk, már biztos, hogy a 8. helyen bejutottunk a rájátszásba. Riválisunk viszont, az alsóházban a bennmaradásért küzd majd a bajnokság második szakaszában.
Görög edzőnknek, Kostas Flevarakisnak, mint mondta vegyes érzései vannak az alapszakasz zárómérkőzése előtt. Egyrészt roppant boldog és nagyon örül annak, hogy a csapatot az alapszakasz közben sújtó sok-sok nehézség ellenére, mindenen túljutva bejutottunk a rájátszásba. Másrészt viszont azt őszintén sajnálja, hogy ezt a szép eredményt nem tudjuk az alapszakasz végén szurkolóinkkal együtt ünnepelni.
A holnapi ellenfélről edzőnk úgy vélekedik, hogy a ZTE a kerete alapján jóval erősebb, mint amit eddigi eredményei mutatnak. A Szabó-Glenn-Vuko trió nagyon hatékony a palánkok alatt, a három amerikai mezőnyjátékos pedig képzett, ponterős kosaras. Bár a mérkőzésnek olyan értelemben már nincs tétje, hogy mi hátrébb már nem kerülhetünk, de előbbre sem léphetünk, Kostas azt fejtegette, hogy a lehetőséget ki kell használni, hogy tovább fejlődjön, játékban a csapat. Holnap a ZTE ellen kulcskérdés lesz az 1-1 elleni védekezés, valamint a lepattanók kontrollálása. Remélhetőleg minden területen sikerül jól teljesíteni, hiszen szeretnénk győzelemmel zárni az alapszakaszt.

eredeti link