A ma esti meccsel kapcsolatos információk

A mai mérkőzés a terveink szerint létszámkorlát nélkül kerül megrendezésre. Ahhoz, hogy a jövőben is így történhessen, számítunk Szurkolóink segítő támogatására

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Kedves Szurkolóink!

A COVID-19 vírus terjedése kapcsán – további rendelkezésig – az alábbi szabályok megértését, elfogadását és betartását kérjük, ahhoz, hogy az NBI-es felnőtt férfi mérkőzéseinket – ameddig csak lehetséges –, létszámkorlát nélkül, nyitott kapuk mellett játszhassuk.

A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személy léphet be.

A csarnokba való belépéskor a testhőmérsékletet érintésmentes méréssel ellenőrizzük. Azon személy esetében, aki a COVID-19 betegséggel összefüggésbe hozható tüneteket mutat, és/vagy a testhőmérséklete meghaladja a 37,5 oC-t, a belépést meg kell tagadnunk.

A csarnokba való belépés csak maszkban lehetséges. A maszkviselés a sportesemény teljes időtartama alatt kötelező!

A csarnok területén, több helyen alkoholos kézfertőtlenítő van kihelyezve. Kérjük ezek használatát!

A csarnok lelátón kívüli területén kérjük egymástól a kellő, minimum 1,5 méteres távolság tartását.

Az előírások szerint a pályán lévő sportolókat és a nézőket el kell választanunk az esemény teljes időtartama alatt, ezért a mérkőzést követően a játékosok a korábbi évek gyakorlatával ellentétben nem mehetnek fel a lelátóra és nem érintkezhetnek a szurkolókkal.

A fentiek figyelembevételével és annak érdekében, hogy a nézőtéren támogathassuk csapatunkat, NYOMATÉKOSAN KÉRÜNK MINDENKIT, hogy a fenti szabályokat maradéktalanul szíveskedjetek betartani!

Az MKOSZ mérkőzés ellenőre és a biztonsági személyzet ellenőrzi a fenti szabályok betartását, amennyiben a szabályokat megsértjük, szigorítások életbe léptetése várható.

(„Amennyiben nézőszám korlátozás a készültségi szint mellett nem szerepel, a biztonságos távolság megtartása a nézőtéren csak akkor mellőzhető, ha a mérkőzést szervező sportszervezet biztosítani tudja, hogy a nézők a mérkőzés teljes időtartama alatt maszkot viselnek. Amennyiben a sportszervezet ezt nem tudja biztosítani, vagy a maszkviselési kötelezettséget a szurkolók megszegik, a sportszervezet a további mérkőzések vonatkozásában korlátozás hiányában is csak annyi nézőt engedhet be a mérkőzésre, hogy a nem egy háztartásban élő nézők közötti távolság (1,5 méter) biztosítható legyen!”)

eredeti link