40 perc koncentráció

Szombaton 18 órától a Kaposvár csapatát fogadjuk. A somogyi gárda 7 győzelemmel a 9., csapatunk pedig 6-tal a 12. helyen áll a tabellán

Vezetőedzőnk, Kostas Flevarakis elmondta, megnézte csapatunk kaposvári mérkőzésének felvételét, amelyet végül 87-59-re nyert holnapi ellenfelünk. Mint kifejtette: azóta mindkét csapatnál jelentős változások történtek.
Az ellenfél kapcsán azt fejtegette, hogy egy nagyon veszélyes csapat a Kaposvár olyan magas játékosokkal, akik amellett, hogy a palánk alatti pozíciójátékban jártasak, távolról is jól dobnak. Mezőnyben a két amerikai hátvéd, Davis és Norfleet igen kreatívak, ügyesen szervezik a játékot és emellett nagyon eredményesek. Mindezek tükrében Flevarakis a védekezést érzi kulcskérdésnek, azon belül pedig a lepattanók kontrollálását. Fontos, hogy a srácok ne hagyjanak túl sok támadópattanót, s azzal együtt második esélyt a Kaposvárnak. Amit még edzőnk kiemelt, hogy a sikerhez a 40 perc maximális koncentráció kell, nem szabad, hogy olyan kihagyások legyenek, mint voltak legutóbb Zalaegerszegen az első félidőben.
Ezúton is köszönetet mond a szurkolóknak, hogy Zalaegerszegen is mindent megpróbáltak, s reméli, hogy szombaton ismét űzni-hajtani fogják a fiúkat. Ha mindemellett végig csapatunk diktálja a tempót, szabja meg a játék ritmusát elérhetjük a célt, legyőzhetjük a Kaposvárt!

eredeti link