Véget ért a nagy sorozat

Bár parádés első negyedet produkáltak remekül menetelő fiataljaink az U20-as bajnokságot vezető körmendi srácok ellen, sajnos megsérült a csapat első számú irányítója és ez a folytatásban érződött is a játékon. A két középső negyedben görcsösen kosárlabdáztak a fiúk, s ezt kihasználva fordított a vasi legénység. Bár a hajrában felcsillant a remény, végül megszakadt U20-as csapatunk remek sorozata, amely 13 győzelmet számlált

SKC-Egis Körmend 68-78 (30-15, 6-20, 12-23, 20-20)
Sopron, U20-as bajnoki mérkőzés

SKC: Csátaljay B. 2, Popadic 13/6, Csendes P. 7, SITKU 19/6, Schöll 6
Cs.: WERNER 12, Csátaljay P. 5, Kiss Á. 2, Nyikos

Kiegyenlített játékkal indult az U20-as bajnokság rangadója, majd a nyitóetap második felében egy szédületes, 19-5-ös parádéval amolyan “teniszes 30-15-ös, azaz 15 pontos előnyt szereztek fiataljaink az U20-as bajnokság éllovasa ellen. Ezt követően azonban megsérült az addig 4 gólpasszt “kézbesítő” Csátaljay Barna, meghúzódott a vádlija. A játékmester, az “agytröszt” nélkül megtört a lendület, görcsösekké és pontatlanokká váltak a fiúk, ráadásul Schöll Ricsinek faultproblémái adódtak.
A második etapban írd és mondd 6 pontot dobtak a srácok, és a 3. negyedben is a jóval higgadtabban, pontosabban kosarazó körmendi fiataloknak érvényesült az akaratuk. Azok után, hogy a nyitószakasz után 15 ponttal még a fiaink vezettek, a 4. negyedre már 10 pontos vendég vezetéssel  fordultak a csapatok.
A zárószakaszban egészen a hajráig állandósult a 10 pont körüli vendég előny. A hajrában egy 10-0-lal szorossá tették a meccset a srácok, de a végjátékban a körmendiek biztos kézzel értékesítették a büntetőket, s megszakították U20-as csapatunk remek sorozatát, amelyre e vereség ellenére büszkék lehetnek a srácok.
Barnának ezúton is jobbulást kívánunk!

eredeti link