Váltás irányító poszton

A múlt hét végén játékosaink kijöhettek a karanténból, szakvezetésünk pedig úgy döntött: irányító poszton játékost cserél
Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Kevin Dillarddal. Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs tájékoztatása szerint a váltás oka, hogy bár Dillardot edzőnk, Kostas Flevarakis jó kosarasnak tartja, nem illik bele az általa elképzelt játékrendszerbe és ez megnehezítette a közös munkát. Már meg is találtuk Dillard utódját a 24 esztendős, 180 centis Antino Jackson személyében.

Jackson európai profi karrierjét a 2018-19-es évadban kezdte meg az olasz másodosztályban, az előző évadban pedig Izraelben kosarazott, ott is a másodosztályban. Csapatunkba történő beilleszkedését megkönnyítheti, hogy ott csapattársa volt centerünknek, Tyler Widemannak. A Maccabi Raanana csapatában Jackson a triplákat 40, a büntetőket pedig 80% fölötti hatékonysággal értékesítve 17,9 pontot, 6,3 gólpasszt és 3,4 lepattanót átlagolt, reményeink szerint csütörtökön érkezik Sopronba.
Játékosaink tehát kijöttek már a karanténból és természetesen tesztelésen vettek részt, amelynek eredménye holnapra várható, a folytatás pedig a tesztek eredményeinek a függvénye.

 

eredeti link