U20: bravúr az “Atomvárosban”

Helyenként kitűnően játszva, extra egyéni teljesítményekkel “megspékelt” remek csapatmunkával ért el bravúrgyőzelmet U20-as csapatunk Pakson

Atomerőmű SE – SKC 82-93 (19-20, 23-27, 24-23, 16-23)
Paks, U20-as bajnokság.

SKC: CSÁTALJAY 25/18,HORVÁTH M. 8/3, BUZSÁKI 28/12, NÉMETH M. 10, WERNER 11.
Cs.: SCHÖLL 11, Heiszenberger, Tabajdi.

Csátaljay Barna triplája jó alaphangot adott a meccsnek és a nyitó etap közepén a Csátljay-Buzsáki Bence-Németh Márk trió vezérletével, 13-5-re vezettek a srácok. A folytatásban feljöttek, sőt a negyed hajrájában átmenetileg fordítottak is a hazaiak, ám Buzsáki pontjaival végül mi zártuk előnnyel a nyitó etapot.
A második etap elején a végül dupla-duplával záró, extrát nyújtó Schöll Ricsi (11 pont, 14 lepattanó, 7 gólpassz) villanásaival tartották szűk előnyüket a srácok, majd egyenlítettek a hazaiak. Werner Vitya is “megrázta magát”, ismét elléptek, vezettünk már 7 “fával” is a srácok, de a paksi legénység triplákkal próbált tapadni, szünetben 5 ponttal “mentek fiataljaink.

A második félidőt 8-0-lal kezdve fordítottak a hazaiak. Horváth Máté lendítette előre egy triplával U20-as együttesünket, majd váltott vezetéssel haladtak a felek. A szakasz végén Horváth újabb hármasára, valamint Schöll kosarára építve egy 6-0-lal zárva 4 pontos előnyt szereztek a srácok.
A meccset a záró etap közepén egy parádés 9-2-vel döntötték el remeklő fiataljaink, akik a bajnokság egyik középcsapatának otthonban arattak roppant értékes győzelmet.

eredeti link