Megvannak a fiataljaink

Eldőlt, négy 23 év alatti fiatal játékossal vág neki csapatunk a következő évadnak. Ez azért kiemelten fontos, mert a 2020/21-es évadtól a férfi NB I-ben életbe lép a fiatalszabály, azaz az első félidőben egy 23 év alatti játékosnak pályán kell lennie.Fazekas Csabának és Werner Viktornak eleve élő szerződése volt klubunkkal. A Soproni Sportiskolában nevelkedő és már első csapatunkban is pályára lépő 18 éves center, Schöll Richárd is ismerős lehet szurkolóinknak, ő is tagja “fiatal kontingensünknek”.
Új játékos a Pécsről érkező, 21 éves szerb származású, de magyar Popadic Miljan, a 194 centi magas bedobó, aki szintén U23-as játékosként lesz majd bevethető.

Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs ezen felül elmondta azt is, hogy napi kapcsolatban van Kostas Flevarakisszal, akivel két síkon is zajlanak az megbeszélések. Egyértelmű, hogy továbbra is a görög szakember az első számú jelölt a vezetőedzői posztra csapatunknál. Amellett, hogy erről, már a következő évi keret, azon belül jelenleg a magyar mag kialakításáról is egyeztetnek.

Ügyvezetőnk honlapunkat arról is tájékoztatta, hogy két játékosunk távozik a csapatunktól, az irányító, Molnár Marcell, valamint a center, Élő Bálint. Ez utóbbit sorozatos sérülések hátráltatták, a jelek szerint a lába nem bírja az élvonallal járó terhelést.

eredeti link