Helyzetjelentés a Krasznai-kupa előtt

A Krasznai-kupa kapcsán tájékoztatjuk szurkolóinkat a csapatunknál történt eseményekről, illetve a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatos tudnivalókról

Sajnos csapatunk egyik fiatal játékosa a múlt hétvégén  koronavírusos tüneteket észlelt saját magán, emiatt azonnal elkülönítettük a többi játékostól.
A hét elején őt és az egész csapatot tesztelésnek vetettük alá, amelyek eredményét a mai napon megkaptuk. Ifjú kosarasunk eredménye pozitív lett, a többieké – a játékosoké és a szakmai stáb tagjaié – azonban szerencsére negatív.
Fiatal játékosunk karanténban van, a többiek pedig készülnek a bajnokságra.

Krasznai-kupa
Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a három csapatos – SKC, Falco, ZTE – torna, amelynek nyitó összecsapását szerdán Zalaegerszegen játszották volna le az egerszegiek és a szombathelyiek, majd pénteken a ZTE-vel, szombaton pedig a Falco csapatával mérkőztünk volna meg a Novomatic Arénában két csapatos összecsapássá “szelídült”, mivel a ZTE mind a két  mérkőzését lemondta.
Torna formájában tehát nem lesz idén Krasznai-kupa, viszont az  SKC – Falco összecsapás – emlékmérkőzés jelleggel – szeptember 26-án, szombaton 18 órakor megrendezésre kerül.

A mérkőzés lebonyolítása során figyelembe kell vennünk, hogy a járvány továbbra is köztünk van és elsődleges szempont a csapatok és a közönség egészségének védelme, emiatt korlátozott számban jöhetnek be a nézők a mérkőzésekre.
Mérkőzésenként 500 szurkolót engedhetünk be a csarnokba, valamennyien csak maszkban léphetnek be és a mérkőzések alatt ezeket viselni kell. Belépéskor ellenőrizzük a belépők testhőmérsékletét, és mindenkinek lehetőséget biztosítunk kézfertőtlenítő használatára. Belépésre csak az Aréna Shell kút felőli oldalán lesz lehetőség. A korlátozott létszám miatt csak egységes belépőt fogunk árusítani, a bérletek és egyéb igazolványok nem lesznek érvényesek, valamint a nyugdíjasok és a gyerekek ingyenes belépését sem tudjuk biztosítani.
Csütörtökön 17 órától van lehetőség elővételben megvenni a szombati férfi meccsre szóló belépőket. M indenkinek javasoljuk az elővételi jegyvásárlást, mert amennyiben a szombati 500 db belépő elfogy, már nem lesz lehetőség jegyet vásárolni.
A Novomatic Aréna büféje üzemelni fog, de ott fokozottan be kell tartani a 1,5 m-es védőtávolságot. Kérjük, hogy a lelátón ételt és italt ne fogyasszanak és folyamatosan viseljenek maszkot.
Az Aréna nézőterén lezárunk sorokat és székeket, hogy a biztonságos távolságot be lehessen tartani. Az egy háztartásban élők természetesen egymás mellé ülhetnek, de kérjük, hogy a szomszédos székek mindkét oldalon maradjanak üresen.
A csapatok és a hivatalos személyek a nézőktől teljesen elkülönített bejáraton fognak belépni az épületbe.
A Krasznai Kupa mérkőzései egyfajta főpróbája lesz a bajnoki mérkőzéseknek, ezért fokozottan kérjük az előírások betartását, ellenkező esetben az NB I-es mérkőzéseket zárt kapuk mögött kell lebonyolítani.

 

 

 

eredeti link