Hasznos edzőmeccs, hatpontos vereséggel

Kellett jó másfél negyed, amíg felvette a játék ritmusát csapatunk a körmendi edzőmeccsen. A srácok nagyobb hátrányból felállva szorossá tették a találkozót, s végül szoros csatában 6 ponttal kikaptak

Egis Körmend – SKC 91-85 (22-17, 20-16, 28-28, 21-24)
Körmend, felkészülési mérkőzés
V.: Tóth K., Esztergályos

SKC: Csátaljay B. 2, Fazekas 7/3, SUPOLA 8/3, WERNER 16/3, BAGÓ 21
Cs.: POPADIC 13/9, Sitku 3/3, CSENDES P. 7, Schöll 4, Csátaljay P. 1, Hajnal 3/3
Edző: Bors Miklós

Mindkét gárda magyar játékosokkal és jórészt az U20-as bajnokságban szereplő fiataljaival lépett pályára. A második negyed közepéig egyértelműen a hazai együttes akarata érvényesült, volt már 10 pont fölötti is a Körmend előnye. A félidő hajrájában kiegyenlítetté tette a játékot az U20-as bajnokságban is szereplő játékosai mellett két tapasztaltabb kosarassal, Supolával és Bagóval felálló csapatunk. A nagy dobópárbajt hozó 3. etapot követően, a zárószakaszban 3 pontra is megközelítettük az ellenfelet, de a hajrában a körmendiek tartották 5 pont körüli vezetésüket.

Bors Miklós: – Nagyon lassan, sok hibával kezdtünk, főleg a védekezésben. Később fokozatosan állt össze a játék, fel is jöttünk. Két idősebb játékosunk, Supola és Bagó igazi vezérként játszott, fiataljaink számára pedig sok tanulsággal szolgált a mérkőzés, amelyen azért az is érződött, hogy az U20-as csapat nagyon régen játszott együtt, úgyhogy nagyon hasznos edzőmeccs volt.

eredeti link