Három hét után újra a pályán

Holnap este csapatunk megkezdi szereplését a rájátszásban. Kostas Flevarakis és legénysége az alapszakaszgyőztes, a Magyar Kupában bronzérmet szerző Szolnoki Olajbányász otthonában lép pályára a 3 győzelemig tartó párharc első ütközetében

Együttesünk három hete március 27-én játszotta le utolsó bajnokiját, akkor biztosan vertük a ZTE-t. A fiúk gyakorlatilag azóta készülnek a Szolnok ellen.
Kostas nem tagadta, az utóbbi hetekben kicsit úgy érezte magát, mint augusztusban a felkészülés elején, hiszen arra az időszakra jellemző, hosszú heteken át csak edzés van, de nincs mérkőzés.
Edzőnk szerint nemcsak a pályaelőny szól a Szolnok mellett, hanem az első meccs előtt az is, hogy ellenfelünk múlt héten három mérkőzést játszott a Magyar Kupa nyolcas döntőjében, tehát játékban, ritmusban van.
Bár az alapszakasz vége felé Szolnokon egy kiélezett, szoros meccset játszottunk, Kostas kiemelte: ahhoz a találkozóhoz képest az Olaj egy ponterős amerikai hátvéddel, Gibsonnal erősödött. Csapatunk szakvezetője, messzemenőkig elégedett a rájátszásra való felkészülés alatt elvégzett munka minőségével. Mint mondta, a srácok igen jó hozzáállással dolgoztak az edzéseken, noha nekik sem lehetett egyszerű, hogy hetekig csak edzenek, de nincs meccs. A Szolnok elleni párharcban a cél, hogy a csapat kihozza magából a legtöbbet, ami benne van – hogy ez mire lesz elég, az majd a meccseken kiderül…

eredeti link