Győzelem és remény

Amint az köztudott, nem saját kezében van csapatunk sorsa, de tehet azért, hogy elkerülje az alsóházat a középszakaszban. A srácoknak a maguk részéről holnap le kell győzni a Szegedet, majd reménykedhetnek, hogy több mérkőzésen is a számu(n)kra kedvező eredmény születik

A 11. helyen álló csapatunk azt a 13. Szegedet fogadja szombaton 18 órától a Novomatic Arénában, amellyel szemben, amint arra edzőnk emlékeztetett, van mit törlesztenie. A tavalyi év végén, a szezon egyik leggyengébb játékával kaptunk ki Szegeden 7 ponttal. Sabáli szerint a holnapi mérkőzésen a visszavágás vágya mellett, annak is is motiválnia kell csapata játékosait, hogy amennyiben győznek, lesz esélyük elkerülni az alsóházat. Szakvezetőnk biztos benne, hogy ha a múlt hét végi, székesfehérvári koncentrált, szervezett játékot meg tudják ismételni fiai, akkor nem lehet gond, ám azt az ettől a társaságtól korábban még nem látott jó játékot újra hozni, nem lesz egyszerű.
A Szeged esetleges legyőzése azonban, önmagában még nem elég az alsóház elkerüléséhez. Két másik mérkőzésen – Kecskemét-Kaposvár, ZTE-Pécs – is hazai sikernek kellene születnie ahhoz, hogy csapatunk a középházban folytathassa és emellett nem ártana, ha a DEAC is nyerni tudna Székesfehérváron.
A legfontosabb azonban a szegediek legyőzése, amelyért szurkolótáborunk is sokat tehet a srácok buzdításával.

eredeti link