Fuller a “fedélzeten”

Még a délben lejáró átigazolási határidő előtt megtalálta klubunk, a sérülés miatt távozó Makinde London utódját

Csapatunk legújabb játékosa az a 25 éves, 196 centi magas amerikai bedobó J.C Fuller, aki a tavalyi év végén és az idei elején 2 mérkőzésen szerepelt – és meccsenként egy félidőt játszva 9,5 pontot és 4,5 lepattanót átlagolt – a ZTE csapatában, ám nem illett a csapat szerkezetébe, így távozott a zalaiaktól. A bedobó a szezont egy igen erős ligában, a litván bajnokságban kezdte, a Nevezis Kedainai csapatánál, amelyben 12 meccsen, nem túl sok, meccsenként átlagban nem egészen 14 perc játéklehetőséget kapva is 7,6 pontot átlagolt.


Pojbics Szabolcs, klubunk ügyvezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy órákkal az átigazolási határidő lejárta előtt nagyon beszűkültek a lehetőségek London pótlására, de bízik benne, a körülményekhez képest sikerült megtalálni a legjobb megoldást. Fullert klubunknak sikerült átigazolni még a határidő lejárta előtt. A kosaras hétfőn kapcsolódik be csapatunknál az edzésmunkába, és március 2-án a paksiak ellen akár már be is vetheti őt Sabáli Balázs.
Új szerzeményünkről még annyit érdemes tudni, hogy az előző évadban a cseh Olomoucko csapatában játszott, ahol 19.1 pontos, 5,7 lepattanós és 2,3 gólpasszos évadot produkált.

Fotó: www.ztekosar.hu

eredeti link