Fontos ütközet Pakson

Szombaton 18 órától, a három hetes bajnoki szünet után Pakson, az Atomerőmű SE otthonában folytatja szereplését csapatunk

Mind a két együttes 8-11-es győzelem-vereség mutatóval állva szeretné a legjobb nyolc közé beverekedni magát. Aki nyer, lépéselőnybe kerül.
Vezetőedzőnk, Sabáli Balázs honlapunknak kifejtette: a hét fő feladata egyrészt, a csapathoz hétfőn jó fizikai állapotban csatlakozó amerikai bedobó, J. C. Fuller beépítése volt. Nyilván a rövid idő alatt még mindent nem sajátított el, de edzőnk reméli, már első “fellépése” alkalmával is hasznára lesz az együttesnek.


Az ellenfél kapcsán csapatunk szakvezetője azt taglalta, Pakson bizonyos szempontból fejest ugrunk az ismeretlenbe. Mint ismeretes, az Atomerőmű gárdája a közelmúltban edzőt váltott. Bár a paksiak régi-új edzőjének, Dzunics Braniszlavnak az edzői felfogását jól ismerik, azt nem tudni, mennyire “nyúlt bele” az ASE játékrendszerébe. Mindezek tükrében elsősorban a paksi játékosok egyéni erősségire hívta fel a srácok figyelmét a szakmai stáb, amely azért kitért a holnapi riválisnak a szezon eddigi részében játszott játékaira is, ezekből is megpróbálták felkészíteni a játékosokat.
Vezetőedzőnk reméli: mind a paksiakból történt történt felkészítés, mind pedig Fuller beépítése hatékony lesz és csapatunk győztesen térhet haza a rivális otthonából.

eredeti link