Felvillanásokra futotta

A nyitó etap közepéig tartották a lépést fiataljaink a debreceniekkel, majd a második etap elején volt egy röpke fellángolás, de összességében egy félidő alatt eldőlt a találkozó a hazaiak javára, a távolról gyengén dobó U20-as csapatunk ellen
DEAC-SKC 80-51 (24-11, 20-15, 17-12, 19-13)
Debrecen, U20-as bajnoki mérkőzésSKC: Csátaljay 2, Tabajdi 4, Fazekas 14/6, Werner 11, SCHÖLL 10.
Cs.: Kiss Á. 2, Hajnal, VÁMOSI 6,  Gráf 2, Rusch.
Fazekas Csabi triplájával indult a találkozó és a nyitó etap közepéig fiataljaink tartották a lépést, az NB I B-ben is szereplő csapatával felálló debreceni együttes ellen. A negyed második felében sajnos szétesett a játék, sok volt a rossz dobás és az eladott labda, egy 12-2-vel megnyugtató előnyt szereztek a hazaiak. A második etap elején elsősorban Schöll Ricsi villanásaival 10 ponton belülre kerültek a srácok. Ahogy az első,a második etap második fele is a hazaiaké volt, akik egy 15-5-tel szünetig közel 20 pontosra növelték előnyüket.
A szünet után is a hazai csapat akarata érvényesült, fiataljaink 10% alatti “hatékonysággal” céloztak távolról (2/21) és sok labdát el is adtak. Időnként sikerült felnőni a feladathoz, Vámosi Dávidnak akadtak ügyes megmozdulásai, de összességében érvényesült a papírforma és biztos hazai siker született.

eredeti link