Előlépni a mezőnysorban

Klubunk nem kíván reagálni Antino Jackson közleményére, a csapat pedig nélküle próbált meg a lehető legjobban felkészülni a holnapi, kaposvári mérkőzésre

Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs honlapunknak elmondta, a klub nem szeretne reagálni Antino Jackson közleményére. Emellett ügyvezetőnk kérte a Jackson-t képviselő játékosügynökséget, hogy egy közlemény formájában hozza nyilvánosságra véleményét az esetről – most ezt várjuk.

Ahogy klubunk vezetése, úgy szakvezetőnk, Kostas is értetlenül áll Jackson (le)lépése előtt, mint mondta, úgy érzékelte, az irányítónak sem vele, sem csapattársaival nem volt konfliktusa. Kaposváron már nélküle kell megpróbálni nyerni.
Honlapunknak azt fejtegette, hogy hosszú edzői pályafutása egyik legőrültebb, legzaklatottabb évadját éli. Érthetően bosszankodott azon, hogy mire végre egyenesbe látszanak kerülni a dolgok, felépülnek, meggyógyulnak a játékosok és megjön a sérült középjátékos pótlására szerződtetett center, “lelép” az irányító… tehát a két talán legfontosabb pozícióban volt, van a legtöbb probléma.
Holnapi riválisunk, a Kaposvár sincs túl jó passzban, legutóbb több, mint 40 pontos vereséget szenvedett Debrecenben. Edzőnk így látja a holnapi esélyeket: – A Kaposvárnak is, mint a csapatok többségének vannak nehézségei, az utóbbi meccsein voltak hiányzói. Nem tudom, ellenünk milyen kerettel lépnek pályára, de mi a legerősebb Kaposvárból próbáltunk felkészülni. Emellett persze megvan most a magunk baja is, első irányító nélkül kell megvívni ezt a fontos mérkőzést. Jacksont csapatként próbáljuk pótolni, a külső, mezőnysorból mindenkinek elő kell lépni, mindenkinek többet kell vállalni, hozzátenni a csapat teljesítményéhez, mind támadásban, mind védekezésben, mint eddig.

eredeti link